Service-uitbreiding door mijn.loondossier.nl
Vanaf heden krijgt elke artiest die ik verloon een persoonlijk loondossier op het web. Hierin komen vanaf 2012 alle loonstroken te staan en natuurlijk de jaaropgave.

3217 antwoorden
 1. rene keultjes
  rene keultjes zegt:

  hallo administratie..
  Ik had graag mijn jaaropgaaf 2018 gehad maarrr hoe kom ik in mn loondossier?
  Als ik loondossier aanklikt gaat ie niet verder misschien zie ik iets over t hoofd?
  mijn rel .nmr is 16879 graag reactie Groet Rene Keultjes

 2. tarot online curso
  tarot online curso zegt:

  curso de tarot de marselha curso de tarot e seu uso terapeutic curso de tarot egipcio curso de tarot com magia natural curso de tarot cigano curso de tarot das bruxas curso de tarot veet pramad curso de tarot cigano online curso de tarot valor curso de tarot completo curso de tarot gratis curso de tarot online curso de tarot gratuito curso de tarot online com certificado curso de tarot presencial curso de tarot zona sul